Není lahvinka jako lahvinka

Spousta lidí takto relaxuje. Jenže velká většina neví jak na to. Opít se umí každý v tom není problém. Potíž nastává tehdy až člověk neodhadne, kdy mu to stačí. Chůze po čtyřech pak bývá obvyklým následkem. Rozbité hlavy, zlámané části těla, to jsou většinou jen úsměvné následky toho, že člověk neví, kdy má dost.

Pak jsou další následky a to druhý den. Bolest hlavy, těžké nohy, dezorientace v terénu, to jsou příznaky toho, že to, co se pilo bylo asi méně kvalitní. Jo, vínečko za pár korun, to je trest.

malinový keř

Proto je lépe se nebát o peníze a raději si připlatit za něco kvalitního, kde následky nehrozí, ovšem stále platí zásada, že nesmíte „vyžrat“ dvě půl litrové flašky.

Jistě se nyní chystáte položit otázku, jak poznáte kvalitní alkohol. No, není to vždy o ceně. Drahý alkohol může být pančované cokoli. Proto pozor na to. Jedním z ukazatelů je prodejce. Renomovaný si nedovolí prodávat něco, o čem netuší, co to je a z čeho to je. Proto je lépe kupovat jen na osvědčených serverech, tedy webech, když už z různých důvodů nechceme nebo nemůžeme do obchodu.

Jeden z těchto webů bude za chvíli zmíněn i v tomto článku, takže dávejte pozor.

Jinak kvalitu samozřejmě musí zajistit především výrobce. U toho by to mělo být pravidlem.

maliny

Pít pak můžete co chcete, podle toho, co máte rádi. Na Moravě se většinou pije slivovice, hruškovice nebo malinovice. Dokážete si představit tu dřinu s malinami? Sud švestek nasbíráte na kvas tak za půl dopoledne. Malin tak asi za týden poctivé práce. O tom, jak jste doškrábaní a nachození ani nemluvě. A to nepíši o bolavých zádech. Proto se vlastně cení malinovice více než kořalka ze švestek.

A onen slíbený obchod? Stačí když si kliknete na modré slovo malinovice výše a jste v něm. A rozhodně nečekejte, že zde koupíte nějaké bezcenné patoky. Zde je pouze kvalita a zase kvalita.

Podobné příspěvky

© All Right Reserved